Struja-Max

Elektroinstalacije, Glamox grijanje, Podno grijanje, Klimatizacija, Peći za palete

Glamox Standardni grijaći paneli

TPA i TLO su serije grijaćih panela za kućnu i uredsku uporabu. TPA je visok 35 cm, dok je TLO visok 18 cm, a dolaze u snazi od 400 do 2000 W. Obe serije se mogu kombinirati s bilo kojim od naših termostata. Nudimo širok izbor raznih modela.


Držač zavijesa i ugrađeni sigurnosni sustav onemogućavaju pregrijavanje (Držač zavjesa se naručuje posebno).

Niska temperatura površine znači manje izgaranja čestica prašine.

Topli zrak se oslobađa s prednje strane radijatora i usmjerava direktno u prostoriju čime se onemogućavaju promjene u boji zida na kojem je radijator smješten.

Bezopasno za djecu - nema oštrih rubova, dok je termostat zaštićen poklopcem. (poklopac se naručuje posebno)
ET Elektronički termostat održava preciznu i ujednačenu temperaturu. Korištenje ovog termostata Vam prosječno donosi uštedu od 10%.
DT automatski snižava sobnu temperaturu noću, te danju kada se prostorija ne koristi. Sami podešavate ekonomičnu temperaturu i vrijeme njenog trajanja. Daljnjih 15-20% štedite snižavajući temperaturu noću i u periodima kada niste kod kuće.
RFR omogućava najveću udobnost i najekonomičniju potrošnju električne energije radio upravljanjem svih grijaćih uređaja u kući.

http://www.stipsa.hr/images/radijator-glamox-h30.gif
Glamox H30 je nova linija grijaćih panela.
radijatori

Inovativni norveški radijator objedinjuje zahtjeve i dizajna i funkcionalnosti.
Modernom izvedbom i koloritom osvježava prostor pa se uklapa u raznovrsne interijere.
Jednostavnost uporabe, elegancija radijatora, optimalna iskoristivost te udobnost grijanog prostora, razlozi su zadovoljstva korisnika radijatora Glamox H30.
Sigurnost na prvom mjestu
Glamox H30 odgovara na sve zahtjeve današnjice.
Radijatori imaju ugrađeni sigurnosni termostat (sigurnosni osigurač) koji reagira samo kada je potrebno, odnosno kad je u pitanju neki nepravilan rad samog radijatora. Npr. u slučaju pada zavjese na gornji otvor, povećanja temperature ili pak nepravilnost u instalaciji, sigurnosni osigurač će automatski isključiti radijator. Sigurnost koju pruža norveški radijator osigurava bezbrižno grijanje Vašeg stana ili kuće dok ste na poslu, a Vaša djeca u školi.

Pogodno je za vikendice gdje možete ostaviti radijatore na nižoj temperaturi i temperirati dok niste prisutni, da ne bi smrzla vodena instalacija. Pri dolasku i kasnijem boravku, lakše ćete doći do željene temperature.
Regulacija temperature
grijanje regulacijaStandardno je ugrađen elektronički krono-termostat koji štedi energiju.
Zaslon termostata pokazuje namještenu temperaturu lako čitljivim velikim brojkama. Pomoću tipki + i –, podešavaju se vremena i temperature grijanja svake pojedine prostorije.
Princip rada: prirodna cirkulacija zraka
Prirodnom cirkulacijom hladan zrak ulazi na donji otvor. Prelaskom preko grijača velike aktivne površine, zrak se zagrijava na temperaturu oko 75°C i izlazi na gornji otvor direktno u prostor. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača. Ove osobine čine ovaj radijator izuzetno ekološkim. Posebno je to važno za osobe koje imaju problem sa disanjem.
Prijatelj životne sredine
Norveški radijator je stvarno najbolji prijatelj Vaše životne sredine. U želji da se izbjegnu neugodni mirisi sagorjevanja prašine, razvijena je jedinstvena konstrukcija koja oslobađa toplinu s prednje strane radijatora i usmjerava je direktno u prostor. Ne postoje vertikalni otvori na radijatoru koji bi omogućili padanje prašine i njeno taloženje na grijaći element kada radijator ne radi.

tablica

Uvoznik

Naslovnica - Elektra - Fujitsu - Laminox - StrujaMax

© IH