Struja-Max

Elektroinstalacije, Glamox grijanje, Podno grijanje, Klimatizacija, Peći za palete

ELEKTRA

 Električno grijanje podova

 

Neke od prednosti podnog grijanja su:

  • ne zauzima korisan prostor;
  • niski investicijski troškovi, koje slijede i niski operativni troškovi zbog regulacije temperature;
  • ugodna mikroklima.

Dobro projektirano, proizvedeno i upotrebljivano ELEKTRA podno grijanje ima dug vijek trajanja i ne kvari se. Električno grijanje je jednostavan, jeftin i moderan sustav grijanja, te je najpopularniji sustav grijanja u skandinavskim zemljama, a postaje sve popularniji i u ostatku Europe. Iskustvo posljednjih godina pokazuje stalan razvoj električnog podnog grijanja. Napredak u tehnologiji i materijalima omogućava daljnja usavršavanja u dizajnu grijaćih kablova, koji će dovesti do još jednostavnije instalacije i osigurati još efikasnije korištenje.

 

 

 

 

 


   Električne grijaće mreže

 

 

ELEKTRA grijaće mreže se mogu koristiti ispod bilo koje vrste poda koji je prilagođen za podno grijanje, odnosno ispod podova koji dobro provode toplinu kao što su keramika, kamen ili tepisi.
Preporučamo korištenje ovog sustava za dodatno zagrijavanje prostorija. U slučaju dobre termičke izolacije ispod poda može se uspješno koristiti i kao osnovni sustav grijanja.

Zahvaljujući maloj debljini, grijaće mreže se mogu koristiti u adaptaciji i preuređenju postojećih strukturnih rješenja, koja su ograničena visinom poda. Grijaće mreže se također mogu koristiti u novogradnjama, kao i na mjestima gdje se uobičajeno podno grijanje u obliku grijaćih kablova ne može upotrijebiti.

 

Kupaonske sušilice


kupaonica grijanje
  • jednostavna ugradnja
  • ugodno upravljanje
  • sigurnost
  • izbor boja
  • visoka kvaliteta
  • dvogodišnja garancija

kupaonica

Primjena:

Zbog njihovog dizajna, ELEKTRA grijalice se mogu koristiti u kupaonicama, dnevnim sobama, kuhinjama, garderobama, frizerskim salonima itd. Koriste se za sušenje ručnika, donjeg rublja, kupaonske i druge odjeće.
kupaonicegrijanje kupaonice

Vješalica za ručnike:

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice su potvrđene od strane Polskie Centrum Badan i Certyfikacji (Poljski centar za ispitivanje i certificiranje) i omogućeno im je da budu označene oznakom "B" za sigurnost korištenja.

ELEKTRA proizvodi osiguravaju sigurnu toplinsku udobnost. U osnovnom proizvodnom programu postoji mogućnost izbora između dvije boje, bijele i kromirane. Za CX model postoji mogućnost izbora bilo koje željene RAL boje.
ELEKTRA CX sušilice i grijalice su višefunkcijski uređaji koji daju dodatni izgled i stil kupaonicama. Pouzdano rade i neovisni su od kućnog sustava grijanja i zbog toga ih možete koristiti u bilo kojem trenutku. Poseban dizajn omogućava im da trenutno postignu potrebnu temperaturu.

ELEKTRA kupaonske sušilice i grijalice se ističu jednostavnošću ugradnje. Postavljaju se na zid pomoću posebnih držača. Posebni poklopci u grijalici sakrivaju ugradbene nosače, vijke i drugo. Priključuju se na mrežu pomoću kabela s utikačem.

Model

Dimenzije 
(širina x visina)

Snaga
(W)

Boja

CX 700

527 x 697

130

Bijela ili RAL

CX 700 C

527 x 697

85

Kromirana

CX 800

527 x 997

175

Bijela ili RAL

CX 800 C

527 x 997

175

Kromirana

CX 900

527 x 1227

230

Bijela ili RAL

CX 900 C

527 x 1227

230

Kromirana

 

Uvoznik

Naslovnica - Glamox - Fujitsu - Laminox - StrujaMax

© IH